24/7 Експресна Доставка! Доставка на адрес до 20 минути!

NEW GreatWhip INFINITE

Original price was: 50,00 лв..Current price is: 40,00 лв..

NEW GreatWhip INFINITE

Не само най-новата, но и най-добрата бутилка на пазара!

Новият дизайн, съчетан с нейното качеството, ще ви докара наистина до “БЕЗКРАЙНО” удоволствие!

Може да се довериш на най-бързо развиващата се марка в България!

 

ВЗЕМИ СЕГА:

1 GreatWhip INFINITE

ЦЕНА: 40лв.

 

Най-добро съотношение ЦЕНА / КАЧЕСТВО / КОЛИЧЕСТВО

Бутилка с райски газ – 75 балона

Добави и накрайници с 5 различни вкуса от тук

Опитай от най-добрата марка на пазара и добави към нея приятен и наситен вкус с нашите НОВИ накрайници с вкус!

 

Този продукт е предназначен за използване единствено в хранително-вкусовата промишленост. Не се предлага на лица под 18г.

Изберете GreatWhip INFINITE за Незабравими Партита с Райски Газ

Открийте защо GreatWhip е вашият идеален избор за забавления с райски газ. Независимо дали организирате парти, рожден ден, или просто събиране с приятели, GreatWhip предоставя надеждност и качество, което отличава марката от конкуренцията.

Защо да изберете GreatWhip INFINITE пред другите марки?

GreatWhip се отличава с качеството и достъпните си цени. Всяка бутилка е произведена под строг контрол от пионерите в този бранш, гарантиращ чистота и безопасност на райския газ. Избирайки GreatWhip, вие избирате марка с доказана репутация на световния пазар (САЩ, Европа, Азия и др.) за иновации в сферата и задоволяване на нуждите на клиентите.

Защо GreatWhip е най-добрият избор за дистрибуция в България?

GreatWhip се налага в последните години като предпочитана марка в България за дистрибуция на всички канали – онлайн, заведения и директни продажби. Марката се внася и предлага от бранд номер 1 в България за дистрибуция на райски газN2O BULGARIA.

Това осигурява на дистрибуторите сигурността, от която се нуждаят – постоянни количества, фиксирани цени, бърза и точна доставка в цяла България.Тези фактори правят продуктите лесни за дистрибуция и предлагане на българския пазар, като по този начин осигуряват отлични възможности за разширяване на бизнеса а и създаване на нов. N2O BULGARIA все още търсят партньори, ако искате да стартирате собствен бизнес с 0% риск за вашата инвестиция, може да направите запитване тук.

Каква е разликата между GreatWhip PLATINUM, GreatWhip INFINITE и GreatWhip MAX?

GreatWhip PLATINUM е идеален за тези, които търсят лукс и стил. Тези алуминиеви бутилки са леки и идват в индивидуални луксозни опаковки, което ги прави отличен избор за специални поводи.

GreatWhip INFINITE, от друга страна, е последната иновация на марката. С уникален дизайн, който символизира безкрайност и създава неповторимо изживяване, Infinite е бестселър в България благодарение на своята конкурентна цена и новаторски подход.

GreatWhip MAX от своя страна е бутилката с най-голяма вместимост – цели 2000гр. или това се равнява на 250 пълнения. Ако ви предстои по-мащабно парти или събитие, може да използвате тази бутилка, с която ще получите повече газ на по-ниска цена

Промо

Разгледай също :

Контакти

Свържи се с нас

  • Работно време 24/7
  • Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт с наложен платеж.
  • За град София е възможно и лично предаване.

+359878572998

София, България

Пиши ни: